ADMINISTRATIE

 

 

De administratiewerkzaamheden neemt Peter voor zijn rekening.

 

Peter werkt reeds sinds 2007 als freelance administratief medewerker voor een groot studie- en advieskantoor in Noord-Limburg en kan dus al een aantal jaren ervaring voorleggen, zowel op het gebied van algemene administratie als van boekhouding en fiscaliteit en alles wat daarbij komt kijken.

 

Ook voor andere bedrijven en particulieren steekt hij graag de handen uit de mouwen en staat hij hen graag bij met ondersteuning op administratief vlak of op het vlak van financiƫle planning.

 

Ook voor vele verenigingen (feitelijke verenigingen en Vzw's) in de omstreken en ver daarbuiten, heeft hij reeds veel kunnen betekenen.

 

Hij is dus een zelfstandige administratieve duizendpoot die zijn werk vol enthousiasme uitvoert en is creatief en flexibel.

 

Ben U geĆÆnteresseerd en denkt U, misschien kan hij iets voor ons, voor ons bedrijf of voor onze vereniging iets betekenen, aarzel niet om hem te contacteren via bvba.triki@skynet.be

 

Hij zal U steeds te woord staan en met raad en daad bijstaan. In onderling overleg met kan er een oplossing op maat uitgewerkt worden.