TEAM TRIKI HENGELSPORT - SENSAS

 

 

TEAM TRIKI HENGELSPORT - SENSAS

 

Vanuit Triki Hengelsport hebben we besloten om een reeds bestaande visclub, namelijk KNLH VZW (Koninklijke Noord-Limburgse Hengelaars VZW), die reeds bestaat sinds 1935, nieuw leven in te blazen.

 

We sloegen dan ook met een aantal nauw betrokken mensen de handen in mekaar om de koe bij de horens te vatten. Na een aantal startende vergaderingen hebben we de nodige zaken op de rit en zijn we van start gegaan.

 

Het huidige bestuur bestaat uit volgende personen:

 

Triki Pierre (Triki Hengelsport Hamont)

Triki Peter (Triki Hengelsport Hamont)

Schuurmans Ivo (Electro Gero Neerpelt)

Smits Stijn (Café De Stop Lozen)

Kwanten Dennis

Boonen Roel

 

Dit zijn tevens ook de aanspreekpunten voor deze vereniging.

 

 

Vanaf 2017 mogen we met trots zeggen dat deze visclub de naam Team Triki Hengelsport - Sensas zal dragen. U zal deze naam vast en zeker nog regelmatig voorbij zien komen !

 

 

Met deze vereniging beogen we op een sportieve, gezellige, maar vooral vriendschappelijke manier onze favoriete hobby te beoefenen, alsook de verbroedering onder de hengelaars en bevriende sportvisclubs te bewerkstelligen en te bevorderen.

 

Met deze club wensen we een uitgebreide waaier aan activiteiten aan te bieden, zoals bijvoorbeeld kanaal- en vijvervissen op een zowel recreatieve als competitieve manier door een combinatie te maken van eigen ingerichte wedstrijden of activiteiten (bv. BBQ, demovissen, forelvissen, roofvissen, zeevissen, vijvervissen, kanaalvissen, ...) alsook de mogelijkheid om vanuit deze club deel te nemen aan open wedstrijden en activiteiten van andere clubs met het oogpunt om hiervan een gezellige, familiale en vriendschappelijke aangelegenheid te maken.

 

Wenst U verdere informatie of heeft U vragen, aarzel niet ons te contacteren.

 

Tot binnenkort? In ieder geval welkom in deze club.

 

Check in ieder geval ook de website van deze vereniging en 'Like' de facebookpagina:

 

Website:

 

www.visclub-knlh.be

 

Facebookpagina: