BARCA HONDENVOER

 

 

Mijn hond, mijn vriend ... je hoort het mensen wel vaker zeggen.

Je hond is een deel van je gezin, je eigen familie. Je wil dan uiteraard ook het beste voor jouw hond. En het beste, dat is ook wat Barca jouw hond probeert te geven:

Een volledig natuurlijk, gezond product van topkwaliteit.

 

De voorouders van onze honden leefden in het wild en kozen hun voedsel uit wat de natuur hen te bieden had. Dit waren allerlei prooidieren, zowel gevogelte als viervoetige dieren, maar ook kruiden en vruchten. Door hun natuurlijke aanleg en goed ontwikkelde instinct, wisten ze feilloos aan te voelen wat ze nodig hadden voor het in stand houden van een gezond lichaam en een goede algehele conditie. Zo is dat eeuwen lang doorgegaan en zo gaat het in het wil nog steeds.

 

Onze gebruiks- en gezelschapshond kan vandaag de dag niet zelf meer zijn eigen voedingspatroon samenstellen, hierdoor krijgt onze hond vaak teveel of te weinig van bepaalde voedingsstoffen. Door langdurige onderzoeken is in de loop der tijd veel kennis en deskundigheid verzameld over onze honden en de voeding voor hen. Met deze kennis biedt Barca onze honden een droogvoer aan met natuurlijke ingrediƫnten in de juiste balans om het gehele welzijn van uw hond te bevorderen.

 

 

Voor verdere informatie en/of prijsaanvragen kan U met ons contact opnemen per mail of telefoon op +32(0)476/94.43.75 (Pierre) of +32(0)473/47.20.84 (Peter) of langskomen in onze winkel gelegen te 3930 Hamont, Nieuwstraat 17 (Triki Hengelsport).